Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Leonora Holidays’s rejseklub

Bliv medlem af vores dejlige rejseklub helt gratis og nyd godt af gode specialtilbud og spændende konkurrencer samt bliv inspireret til dine kommende ophold i Danmark gennem vores rejseblog. Tilmeld dig vores rejseklub og nyd godt af fordelene allerede i dag ved at indtaste dine oplysninger nedenfor.

Fordele ved medlemsskab af vores gratis rejseklub

Automatisk deltagelse i lodtrækninger om et rejsegavekort
Som medlem af Leonora Holidays’s rejseklub, deltager du automatisk hver måned i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1.000 kroner som kan benyttes til alle ophold på Leonora-holidays.dk.

Specialtilbud til medlemmer af rejseklubben
Som medlem af Leonora Holidays’s rejseklub, vil du modtage specialtilbud til vidunderlige ophold i Danmark. Disse specialtilbud vil blive sendt eksklusivt til medlemmer af rejseklubben.

Konkurrencer med ekstra gode præmier på højkant
Som medlem af Leonora Holidays’s rejseklub, vil du blive informeret om nye konkurrencer hvor du som medlem har mulighed for at deltage og vinde den helt store gevinst af flotte præmier.

Hyggelig inspiration til dine kommende ophold
Som medlem af Leonora Holidays’s rejseklub, vil vi præsentere dig for et spændende universe af artikler og videoer som hvem ved måske vil inspirere dig til dit næste ophold i Danmark.

Vi glæder os meget til at se dig som medlem af Leonora Holidays’s rejseklub.

Bliv medlem af vores rejseklub

Vil du elske at blive opdateret om nyheder fra Leonora Holidays?
Så tilmeld dig vores gratis rejseklub, og bliv orienteret når der er nye specialtilbud, store konkurrencer samt nye artikler fra vores rejseblog og meget mere.

Tilmeld dig vores gratis rejseklub, og bliv orienteret når der er nye specialtilbud, store konkurrencer samt nye artikler fra vores rejseblog og meget mere.