Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Gavekort

Hvordan køber jeg et gavekort?

Vi har gjort det så let som overhovedet muligt at købe et gavekort til vidunderlige ophold hos Leonora Holidays. Alt du skal gøre er at finde det gavekort du ønsker at købe og bestille det direkte gennem vores hjemmeside.

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

Du kan altid let indløse dit gavekort til Leonora Holidays på vores hjemmeside. Alt du skal gøre er at finde et vidunderligt ophold og indløse dit gavekort ved betalingen – let og enkelt.

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Dit gavekort til Leonora Holidays er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan altid se gyldighedsperioden på dit gavekort ved at se på udstedelsesdatoen eller ved at kontakte os og oplyse dit gavekortnummer.

Kan jeg refundere mit gavekort?

Du kan til enhver tid refundere dit gavekort indenfor gyldighedsperioden, hvis det ikke har været taget i brug. Kontakt os blot og vi vil straks refundere dit gavekort fra Leonora Holidays.

Hvordan modtager jeg mit gavekort?

Du vil modtage dit gavekort til Leonora Holidays via en e-mail, du vil herved have mulighed for at videresende det eller selv printe det ud. Gavekortet er vedhæftet som PDF i en flot printvenlig udgave. Du vil modtage gavekortet via e-mail straks efter du har bestilt det.

Hvordan betaler jeg?

Vælg mellem de mest populære betalingsformer og gennemfør din betaling. så snart betalingen er gennemført vil du modtage en e-mail med din ordrebekræftelse samt en købskvittering. Husk at gemme kvitteringen gennem hele gyldighedsperioden i tilfælde af at du ønsker at refundere gavekortet til Leonora Holidays.

Øvrigt

Må man tage hunden med sig på ophold?

Ja. Der er flere af vores ophold hvor både du og hunden vil føle jer velkommen, vi har markeret disse ophold med et “hund velkommen” ikon som du kan finde inde på hotelsiden. Husk blot at nævne overfor hotellet at hunden er med på ophold, nogle hoteller har udvalgte værelser til gæster som har hunden med.

Der er mange hoteller som opkræver et ekstragebyr for at tage hunden med på ophold. Dette gebyr vil altid blive opkrævet af hotellet og skal betales hos dem inden afrejse.

Kan jeg parkere ved hotellet?

Ja. De fleste hoteller har egen gratis parkeringsplads, her vil du kunne parkere din bil sikkert og uden frygt for at finde parkeringsbøder i bilens forrude når jeres dejlige ophold er nået til ende. Du kan finde oplysninger om det enkelte hotels parkeringsfaciliteter på hotelsiden.

Skal jeg bestille bord i restauranten?

Har du hos os bestilt et ophold der inkluderer en velsmagende middag i restauranten, skal du ikke ringe og bestille et bord, hotellet vil sikre sig at der er plads til jer i restauranten. Har du bestilt et ophold uden middag, men ønsker at spise på hotellets restaurant, anbefaler vi at du bestiller bord i restauranten.

Er der bad og toilet på værelset?

Bestiller du et ophold gennem Leonora Holidays vil der være eget privat bad og toilet på jeres værelse hvis ikke andet tydeligt er oplyst. Nogle hoteller har dog værelser uden bad og toilet på værelset, så spørg eventuelt efter et værelse med eget bad og toilet når du alligevel kontakter hotellet.

Hvilke hoteller har ladestationer til elbiler?

Der findes efterhånden mange hoteller som tilbyder gæsterne opladning af deres elbiler. Du kan se hvilke hoteller der har ladestationer til elbiler på hotelsiden samt ved at kontakte det enkelte hotel.

Hvornår kan jeg ankomme til hotellet?

Ankomsttidspunkter varier lidt fra de enkelte hoteller. Men som udgangspunkt kan du ankomme fra kl. 15:00 nogle hoteller tilbyder en tidligere tjek ind, så kontakt eventuelt hotellet hvis du forventer at ankomme inden det “normale” ankomsttidspunkt. Du kan finde oplysninger om ankomsttidspunkter på hotelsiden.

Hvornår er der afrejse fra hotellet?

Afrejsetidspunkter varier lidt fra de enkelte hoteller. Men som udgangspunkt skal afrejse oftest finde sted inden kl. 11:00 nogle hoteller tilbyder dog senere samt tidligere afrejsetidspunkter. Du kan finde oplysninger om afrejsetidspunkter på hotelsiden.

Hvordan finder jeg vej til hotellet?

Der er flere redskaber som du kan bruge for at finde vej til hotellet, vi anbefaler klart at bruge en GPS eller navigations app på din smartphone. Her får du nemlig en fin kørselsvejledning som opdaterer dig bedst muligt med information om trafik og vejforhold.

Du finder hotellets adresse samt GPS-koordinater på hotelsiden.

Bestilling og betaling

Hvordan bestiller jeg et ophold?

Du kan alle døgnets 24 timer året rundt bestille dit næste ophold her på hjemmesiden. Ønsker du personlig betjening vil vi glæde os til at høre fra dig på telefon +45 73 70 73 43 vi har åbent alle hverdage mellem 09.00 – 17.00.

Straks efter bestillingen af dit ophold vil du modtage din ordrebekræftelse samt købskvittering via e-mail.

Modtager jeg en ordrebekræftelse?

Ja. Straks efter bestillingen af dit ophold vil du modtage din ordrebekræftelse samt købskvittering via e-mail.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen af dit ophold foregår sikkert og enkelt på vores hjemmeside, vi tilbyder dig at betale med de mest populære betalingsmetoder, så vælg din foretrukne og se frem til et vidunderligt ophold.

Kan jeg afbestille mit ophold?

Har du bestilt et dejligt ophold men er blevet forhindret i at komme, vil hotellet gøre deres ypperste for at yde dig en service ud over det sædvanlige. Som oftest vil de kunne udskyde dit ophold til en senere dato som passer dig.

Husk at du altid har 14 dages returret på dit køb hos Leonora Holidays.

Oplever du at hotellet ikke kan udskyde dit ophold til en senere dato, så kontakt vores flinke kundeservice på telefon +45 73 70 73 43 alle hverdage mellem 09.00 – 17.00 og vi vil finde en god løsning.

Hvor kan jeg finde information om hotellet?

Her på vores hjemmeside kan du finde nyttig information om de hotellet og kroer som samarbejder med Leonora Holidays. find det ønskede hotel ved hjælp af vores søgefunktion og læs dig til mere viden om det enkelte hotel.

Her vil du ligeledes finde hotellets kontaktoplysninger, så du hurtigt kan få besvaret eventuelle spørgsmål.

Rejseklubben

Hvordan bliver jeg medlem af Rejseklubben?

Du kan til enhver tid blive medlem af vores fantastiske rejseklub helt kvit og frit. For at blive medlem af Rejseklubben og modtage nyheder om vores specialtilbud, konkurrencer og lignende, skal du blot klikke på “Bliv medlem” knappen helt nede i bunden af skærmen.

Du kan ligeledes melde dig ind i rejseklubben ved at klikke her.

Hvilke fordele får jeg som medlem af rejseklubben?

Som medlem af rejseklubben vil du få eksklusivt adgang til specialtilbud og konkurrencer derudover vil du modtage inspirerende læsning fra vores rejseblog direkte i din indbakke. Bliv medlem af Leonora Holidays rejseklub helt gratis ved at klikke på “Bliv medlem” knappen helt nede i bunden af skærmen.

Hvilke specialtilbud modtager jeg som medlem af rejseklubben?

Du kan som medlem af Leonora Holidays rejseklub se frem til at modtage eksklusive specialtilbud på vidunderlige ophold i Danmark. Har vi mulighed for at lave et særlig godt tilbud, er det medlemmerne af vores rejseklub som vil nyde godt af det gode tilbud.

Hvor ofte er der konkurrencer i rejseklubben?

Vi lancerer løbende nye konkurrencer for medlemmer af vores rejseklub, du vil altid blive informeret når vi har en ny konkurrence med flotte præmier på højkant så du har mulighed for at vinde.

Hvordan melder jeg mig ud af rejseklubben?

Ønsker du ikke længere at være medlem af Leonora Holidays rejseklub, kan du til enhver tid melde dig ud ved at trykke “afmeld rejseklub” i bunden af vores nyhedsmails eller ved at sende en mail til info@leonora-holidays.dk

Bliv medlem af vores rejseklub

Vil du elske at blive opdateret om nyheder fra Leonora Holidays?
Så tilmeld dig vores gratis rejseklub, og bliv orienteret når der er nye specialtilbud, store konkurrencer samt nye artikler fra vores rejseblog og meget mere.

Tilmeld dig vores gratis rejseklub, og bliv orienteret når der er nye specialtilbud, store konkurrencer samt nye artikler fra vores rejseblog og meget mere.