Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Skovdal Kro

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Skovdal Kro
7300 Jelling

Kroophold på Skovdal Kro

Forkæl dig selv og en ven eller partner med et kroophold på Skovdal Kro, hvor du udover at overnatte i et standard dobbeltværelse også får en morgenbuffet, en velkomstdrink, kaffe og kage samt en 3-retters middag i restauranten. I restauranten kan du nyde den smukke panoramaudsigt over Fårup Sø, mens du indtager kokkens valg af lækre retter og dit eller tjenerens valg af fantastiske vine.

1 x Eftermiddags kaffe/te og kage i restauranten eller på terrassen
1 x Velkomstdrink i restauranten
1 x 3-retters middag i restauranten (efter kokkens valg)
1 x Overnatning i standard dobbeltværelse
1 x Skovdal Kro´s velsmagende morgenbuffet
Vis mere
1.796 kr.
Pris for 2 personer
Kroophold
1 overnatning
1.796 kr.
Skovdal Kro
7300 Jelling

5- retters gourmetophold på Skovdal Kro

På Skovdal Kro kan du nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet er tilgængeligt fra tirsdag til søndag og består af en 5-retters middag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Derudover får du en overnatning i et af de 10 dejlige værelser i en separat bygning, en velkomstdrink samt en lækker morgenbuffet.

1 x Eftermiddags kaffe/te og kage i restauranten eller på terrassen
1 x Velkomstdrink i restauranten
1 x 5-retters middag i restauranten (efter kokkens valg)
1 x Overnatning i standard dobbeltværelse
1 x Skovdal Kro´s velsmagende morgenbuffet
Vis mere
2.136 kr.
Pris for 2 personer
Gourmetophold
1 overnatning
2.136 kr.
Bar/lounge
Restaurant
Gratis WiFi
Ikke-ryger
Gratis Parkering
Golf

Om hotellet

Skovdal Kro ligger cirka tre kilometer syd for byen Jelling. Jelling er kendt for Kongernes Jelling og de berømte Jelling-monumenter, der er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

Fra kroens restaurant er der panoramaudsigt over Fårup Sø, som ligger mindre end 200 meter fra kroen. I den hyggelige kros restaurant serveres lækre danske og internationale retter. Der er en bred vifte af klassisk dansk mad, gourmetmad og en à la carte menu. Al mad kan nydes sammen med de mest fantastiske vine

Maden er altid tilberedt af årstidens mest smagfulde råvarer. Herved får gæster, som bor på kroen eller besøger restauranten, en udsøgt smagsoplevelse, der tilfredsstiller alle sanser.

Hold en stemningsfyldt fest i selskabslokaler på kroen

Det er muligt enten at tage på et ophold eller på en enkelt overnatning på Skovdal Kro. Men der kan også holdes selskaber, da der er selskabslokaler, som kan rumme fra 15 og helt op til 90 personer.

Når festen holdes på Skovdal Kro, er det alletiders chance for at få gastronomi og natur til at smelte sammen til en højere enhed. Der er altså de perfekte rammer for at holde dit livs store fest, hvis du har lyst til det.

Ønsker du, at du og dine gæster skal have nogle oplevelser sammen, kan I gå en tur i den omkringliggende natur eller sejle en tur med vikingeskibet Jelling Orm om sommeren. Det søde og venlige personale på Skovdal Kro kan arrangere dette for dig.

Skønne værelser midt i en smuk natur

I en separat bygning befinder der sig 10 skønne dobbeltværelser i stueplan. De har alle en fantastisk udsigt ud over naturen i området. Der er endda enkelte værelser, som har udsigt over Fårup Sø. Hvert værelse har et fladskærms-tv, gratis Wi-Fi, skrivebord samt eget bad og toilet. Der er desuden egen terrasse til alle værelserne og et stort grønt fællesareal.

Kroen er beliggende i et af Danmarks mest attraktive ferieområder, hvilket gør, at mange vælger at besøge Skovdal Kro. Derudover er der rig mulighed for at tage på både vandre- og fisketure i naturen, der ligger omkring kroen.

Takket være den smukke natur kan du finde ro, mens stedets personale gerne kræser om dig i de dejlige omgivelser med god mad og tilhørende dejlig vin. Der venter dig en mindeværdig oplevelse, hvis du vælger at besøge eller overnatte på Skovdal Kro.