Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Kobæk Strand Hotel

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Kobæk Strand Hotel
4230 Skælskør

Ophold på Kobæk Strand Hotel

Alle har brug for et afbræk fra hverdagens stress og jag og mange gøremål en gang imellem. På Kobæk Strand Hotel & Konference kan du komme på et afslappende ophold i naturskønne omgivelser, hvor du kan trække stikket og komme helt ned i gear med en, som du holder af. Derudover får du serveret en lækker 2-retters menu under opholdet samt morgenmad med en fantastisk havudsigt.

1 x 2-retters menu sammensat af køkkenchefen
1 x Kaffe med sødt
1 x Overnatning i dobbeltværelse
1 x Morgenmad med havudsigt
Vis mere
1.398 kr.
Pris for 2 personer
Ophold
1 overnatning
1.398 kr.
Ophold
2 overnatninger
2.590 kr.
Ophold
3 overnatninger
3.885 kr.
Ophold
4 overnatninger
5.180 kr.
Ophold
7 overnatninger
8.302 kr.
Bar/lounge
Restaurant
Gratis WiFi
Gratis Parkering
Opladning elbil
Strand

Om hotellet

Hvis du vælger at besøge Kobæk Strand Hotel & Konference, kan du komme til at overnatte i første række ned til stranden. Stedet ligger i det sydvestlige hjørne af Sjælland lige ud til Storebælt – kun 3,5 kilometer fra Skælskør på en 43.000 m² stor naturgrund. På trods af navnet er det desuden langt mere end bare et konferencecenter.

Kobæk Strand Hotel & Konference har været ejet af Finansforbundet og Forsikringsforbundet siden 1969. På dette sted kan du holde en firmafest, en privatfest samt indlogere dig på et af deres behagelige hotelværelser.

Historien bag konferencecenteret

Grunden, som Kobæk Strand Hotel & Konference ligger på, blev købt i 1912 af Civiletaternes Centralorganisation for kun 633 kroner og 22 øre. På dette tidspunkt blev der bygget en del sommerhuse på grunden, og stedet blev efterfølgende et yndet feriemål for mange danskere.

Det var først mellem 1967 og 1969, at nogle af de bygninger, der findes i dag, blev opført. Siden dengang er der blevet bygget til, bygget om og renoveret således, at konferencecenteret fremstår som både moderne, tidssvarende og velfungerende på alle områder.

I 2018 blev det seneste projekt afsluttet, som var en totalrenovering af stedets opholdsstue. Ifølge ejerne er opholdsstuen hjertet af Kobæk Strand Hotel & Konference.

Hotel med en perfekt beliggenhed og masser af aktiviteter

Der er intet mindre end 123 lyse og venlige hotelværelser på dette hotel, som har en helt perfekt beliggenhed. Her kan du få en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag, mens du får en god nats søvn til lyden af havets bølger.

Hvert værelse har sin egen terrasse, hvor du kan slappe af og nyde livet for en stund. Har du brug for at være aktiv, kan du vælge at vandre i den dejlige natur eller lave forskellige aktiviteter i vandet.

Derudover kan du benytte naturfitnessbanen, spille billard, bordtennis eller bordfodbold og meget mere. Du kommer ikke til at kede dig et eneste sekund.

Benyt chancen for at få en dejlig madoplevelse i hotellets restaurant

Booker du et hotelværelse på Kobæk Strand Hotel & Konference, får du chancen for at få en dejlig madoplevelse. Med en panoramaudsigt over Storebælt kan du nyde alle de velsmagende retter, der bliver serveret for dig.

Maden er fremstillet af sæsonens råvarer, så alle gæster får den bedste smagsoplevelse. Har du brug for hjælp til valg af vin til den udsøgte mad, hjælper tjeneren dig gerne med at vælge en fra Kobæk Strand Hotel & Konferences eget store vinothek eller fra en af deres leverandører.