Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Fru Larsen Hotel

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Fru Larsen Hotel
8870 Langå

5-retters gourmetophold på Fru Larsen Hotel

Tager du på et 5-retters gourmetophold på Fru Larsen Hotel, kan du se frem til, at dine smagsløg bliver forkælet til det yderste. Du kommer til at nyde hver ret og vinen dertil. Du vil med garanti have svært ved at glemme de mange smagsindtryk. Ikke nok med at du får dejlig og lækker mad, så kommer du også til at befinde dig i skønne og atmosfærefyldte lokaler.

1 x Eftermiddagskaffe med kage eller kaffe/the & søde sager efter middagen
1 x 5-retters gourmetmenu
1 x Overnatning i dobbeltværelse
1 x Luksus morgenmad serveret i restauranten
Vis mere
2.190 kr.
Pris for 2 personer
Gourmetophold
1 overnatning
2.190 kr.
Fru Larsen Hotel
8870 Langå

7-retters gourmetophold på Fru Larsen Hotel

Du starter opholdet om eftermiddagen med at nyde kaffe og kage. Derefter bør du lade op til et bombardement af gode smagsoplevelser, når du er på et 7-retters gourmetophold på Fru Larsen Hotel. Efter middagen kan du nyde kaffe eller te med søde sager. Du kommer derfor til at sove sødt, indtil du skal op for at få en luksusmorgenmad, der bliver serveret i restauranten.

1 x Eftermiddagskaffe med kage
1 x 7-retters gourmetmenu
1 x Kaffe/the & søde sager
1 x Overnatning i dobbeltværelse
1 x Luksus morgenmad serveret i restauranten
Vis mere
3.190 kr.
Pris for 2 personer
Gourmetophold
1 overnatning
3.190 kr.
Bar/lounge
Restaurant
Gratis WiFi
Ikke-ryger
Gratis Parkering
Husdyr tilladt

Om hotellet

Navnet Fru Larsen Hotel lægger op til nærvær, hygge og forkælelse. Og det er lige præcis, hvad du kommer til at opleve. Der er i alt 16 charmerende værelser, som er indrettet på hver deres individuelle måde. På nogle af værelserne er der en pejs, hvilket er hyggeligt og højst usædvanligt.

Dog har den unikke indretning på Fru Larsen Hotel enkelte ting tilfælles. Der er altid en dobbeltseng og et siddeområde på værelset, så stedets gæster både kan sove og sidde godt. Derudover finder du et køleskab, en hårtørrer, et TV samt ekstra puder for en god komfort.

Bliv blæst bagover af dejlig smagfuld mad på Fru Larsen Hotel

Fru Larsen Hotel er ikke kun kendt for den unikke stemning, atmosfære og høje kvalitet. Restaurant Fru Larsen er nemlig også en stor del af den samlede oplevelse. På restauranten bliver kunsten at servere et veltilberedt måltid håndhævet ned til den mindste detalje.

Maden er altså i verdensklasse, så du får en gastronomisk oplevelse. Menuen er den absolutte forkælelse af stedets gæster, som går glade, mætte og tilfredse fra restauranten.

Tag på et weekendophold i et fantastisk og naturskønt område fyldt med oplevelser

Er du på weekendophold på Fru Larsen Hotel, bør du benytte dig af chancen for at udforske det fantastiske og naturskønne område omkring stedet. Den skønne beliggenhed kan nemt danne rammen om dejlige oplevelser, der er værd at samle på.

Du kan for eksempel tage på fantastiske vandreture eller cykelture. Der er flere temmelig udfordrende MTB-ruter lige i nærheden. Er du vild med at fiske, så prøv at fange en fisk i Gudenåen. Tilbringer du kun 20 minutter i bil, så kommer du desuden til tre af landets bedste golfbaner.

Planlæg at holde verdens bedste fest i stemningsfyldte lokaler

Skal der være fest, så lad der være fest. Det bakker Fru Larsen Hotel dig gerne op i. Stedet har nemlig rammerne til, at du kan holde den helt store fest eller en mindre sammenkomst.

Uanset om der er tale om en stor fødselsdag, dit livs bryllup, en barnedåb, en konfirmation eller måske et jubilæum, så bliver det en uforglemmelig oplevelse for både vært og gæster.

Start festen i Fru Larsen Hotels havestue eller hyggelige gårdhave alt efter, hvad vejret tillader. Flyt derefter festen indenfor i lyse og venlige festlokaler, hvor den bestilte mad kan nydes sammen med vin eller andet. Du går aldrig galt i byen, når du planlægger festen sammen med Fru Larsen Hotel.