Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Femø Kro

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Femø Kro
4945 Femø

Ophold på Femø Kro

Trænger du til at trække stikket fra hverdagens stress og jag? Så tag en tur til Femø Kro. Det er helt klart et af de bedste valg, du kan træffe. Her kan du lade roen og freden sænke sig over dig ved eksempelvis at gå en tur langs stranden, der ligger kun 800 meter væk. På din tur langs stranden vil du opleve, at luften og vandet føles renere.

1 x 2-retters middag i restauranten (efter kokkens valg)
1 x Overnatning i standard dobbeltværelse
1 x Femø Kro´s velsmagende morgenbuffet
Vis mere
1.300 kr.
Pris for 2 personer
Ophold
1 overnatning
1.300 kr.
Ophold
2 overnatninger
1.750 kr.
Ophold
3 overnatninger
2.650 kr.
Bar/lounge
Restaurant
Gratis WiFi
Gratis Parkering
Husdyr tilladt
Strand

Om hotellet

Den dejlige ø Femø ligger godt placeret i Smålandshavet, og det er lige præcis her, at Femø Kro befinder sig. Kroen ligger kun 800 meter fra stranden. For at komme til Femø Kro skal du på en lille sejltur fra Kragenæs på Lolland, hvorefter du havner på den familiedrevne kro. Familien driver stedet på bedste vis og lægger meget stor vægt på en personlig betjening, hvilket er til stor gavn og glæde for alle gæster.

Kroen er en ældre model, da den har eksisteret siden 1600-tallet, så du opnår en autentisk og hyggelig stemning samt atmosfære, når du opholder dig på stedet.

Så snart du ankommer, vil du bemærke, at kroen ligger i fredelige og rolige omgivelser. Du kan derfor nemt komme helt ned i gear, da du vil opleve, at der er højt til himlen. Derudover vil du føle, at vandet og luften er renere samt fornemme, at der er mange solskinstimer på Femø.

Femø Kro er en kro med mange muligheder

På Femø Kro har du mange muligheder. Du kan tage på et skønt ophold eller en miniferie med din partner eller et familiemedlem for at nyde livet på Femø. Men du kan også holde dit næste arrangement på kroen.

Skal du for eksempel giftes eller holde en rund fødselsdag, så er Femø Kro et godt valg. Ingen behøver at køre hjem, når festen slutter, da alle blot kan overnatte på kroen. Dine gæster vil elske at overnatte i et af kroens smukke værelser.

Sidst men bestemt ikke mindst er Femø Kro en rigtig god destination, når du skal planlægge den næste firmatur. Du kan give dine medarbejdere en anderledes oplevelse, som de vil takke dig for i lang tid efterfølgende. Kroen har fremragende kursusfaciliteter til formålet.

Nyd at spise på en lækker og hyggelig restaurant

Samler du på pragtfulde oplevelser, hvor maden er en del af dem? Så kan du glæde dig til at spise på Femø Kros restaurant. I Krostuen kan du få serveret alt lige fra store og flotte rødspætter til friske og stegte ål, store wienerschnitzler og bøffer af mørt oksekød. Du får med garanti serveret lækker mad, der gør, at dine smagsløg løber i vand.

I Krostuen får du en helt igennem uforglemmelig aften, da du kan nyde den dejlige udsigt samtidig med, at du indtager din mad samt et glas vin eller to. Eller måske er du mere til en iskold øl?