Leonora Holidays

info@leonora-holidays.dk +45 73 70 73 43

Broholm Slot

Håndplukkede ophold

Vi udvælger eksklusive og unikke ophold fyldt med mindeværdige oplevelser.

Exceptionel kundeservice

Du er garanteret en professionel og gennemsigtig kundeservice med dine ønsker i centrum.

Fleksibel booking

Du er ikke bundet af en bestemt dato, men kan frit vælge et tidspunkt, der passer dig.

Broholm Slot
5884 Gudme

3-retters årstidsophold på Broholm Slot

Trænger du til at slippe væk fra hverdagen, kan du tage på et årstidsophold på Broholm Slot uanset årstiden. På Broholm Slot kan du få masser af spændende oplevelser. Ikke nok med at slottets lange historie er værd at dykke ned i, så ligger slottet også i smukke omgivelser. Derudover sover du i et charmerende værelse, og så kan du blandt andet nyde en lækker 3-retters gourmetmiddag.

1 x Eftermiddagskaffe og the med dagens hjemmebagte kage i Broholms hyggelige stuer
1 x 3-retters årstidens gourmetmenu serveret i restauranten
1 x Overnatning i charmerende dobbeltværelse med eget bad og toilet
1 x Broholms morgenbuffet med lokale specialiteter
Vis mere
2.990 kr.
Pris for 2 personer
Årstidsophold
1 overnatning
2.990 kr.
Broholm Slot
5884 Gudme

5-retters gourmetophold på Broholm Slot

Skal du på et ophold, der står i selvforkælelsens tegn, er Broholms gourmetophold et oplagt valg. Med dette ophold får du nemlig fuld forplejning og overnatter i et charmerende værelse, hvor du kan sove lige så godt som Tornerose. Ydermere har slottet en alenlang og spændende historie. Gourmetopholdet består blandt andet af eftermiddagskaffe med hjemmebag, velkomstchampagne og snacks, en 5-retters gourmetmenu inspireret af årstiden m.m.

1 x Eftermiddagskaffe og the med dagens hjemmebagte kage i Broholms hyggelige stuer
1 x Velkomst med Champagne og sprøde snacks
1 x 5-retters årstidens gourmetmenu serveret i restauranten
1 x Stempelkaffe/the med petit four
1 x Overnatning i charmerende dobbeltværelse med eget bad og toilet
1 x Broholms morgenbuffet med lokale specialiteter
Vis mere
3.990 kr.
Pris for 2 personer
Gourmetophold
1 overnatning
3.990 kr.
Bar/lounge
Restaurant
Gratis WiFi
Ikke-ryger
Gratis Parkering
Miljøbevidst Hotel

Om hotellet

Foretrækker du steder med historie, der samtidigt emmer af romantik og nostalgi, så er det værd at besøge Broholm Slot.

Broholm Slot rummer næsten 700 års historie, der strækker sig lige fra Christoffer den 2. til Margrethe den 2. Mens slottet har eksisteret er der, udover de to nævnte kongelige personer, intet mindre end 29 konger og en enkelt dronning, der har siddet på Danmarks trone.

Broholm Slot ligger kun et stenkast vest for Nyborg-Svendborgvejen (163) midtvejs mellem Hesselager og Oure. På denne placering danner idylliske omgivelser, såsom en flot park, en smuk slotssø, spændende voldgrave og en gammel vandmølle, rammen om slottet.

Med slotssøen som nabo ligger museet “Kammerherre N.F.B. Sehesteds Oldtidssamling”, der rummer intet mindre end 60.000 oldtidsminder. Museet er ejet og drevet af Svendborg & Omegns Museum.

Besøg et privatejet gods på Fyn med mange formål

Selvom at Broholm Slot er et privatejet gods, så er dele af det åbent for offentligheden. Godset tjener blandt andet penge på land- og skovbrug, men også på ophold, rundvisninger med en guide samt udlejning af skønne selskabslokaler og inspirerende mødelokaler.

I 2002 gennemgik Broholm Slot en gennemgribende og nænsom restaurering. Her blev godset moderniseret, så det kunne begynde at huse gæster, der ønskede et anderledes og unikt ophold i eksklusive rammer.

Derudover blev der gjort klar til, at stedet kunne modtage selskaber, direktions- og bestyrelsesmøder, brainstormings- eller refugie-ophold. Uanset din årsag til at besøge godset er der en skøn atmosfære.

Und dig selv en overnatning på Broholm Slot

Alle værelser på Broholm Slot er forskellige og unikke. Hvert værelse er indrettet efter, hvem der i tidligere tider har sat sit præg på slottet. Endvidere har alle værelser en prægtig udsigt med voldgrave, en park og beroligende landlige omgivelser.

Det føles som at vågne i en baron og baronesses seng, når du overnatter i en af værelserne. Værelserne afspejler nemlig al den statelighed og overdådighed, som et overklasseliv indeholdt i tidernes morgen. For at opretholde ånden fra dengang findes der naturligvis hverken telefon eller fjernsyn på værelserne.

Værelserne får deres charmerende udstråling takket være en smagfuld indretning. Dette indebærer blandt andet, at de er møbleret med museumsstykker, lækre stoffer, billeder og andet inventar, der passer ind i indretningsstilen fra dengang.

De gennemførte og lækre badeværelser byder ydermere på førsteklasses komfort med et strejf af nostalgi. Dette er med til at understrege godsets helt unikke og eksklusive autenticitet.